Lämpö

Runoilija Laura

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2009
Viimeksi paikalla: 15.10.2024 16:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen kulkenut pitkän matkan
mutta olen vasta tässä.
"Olet vasta tässä",
he sanovat.

Mutta kukaan ei kysy,
kuinka kaukaa
olen tähän hetkeen tullut.

  - Maaria Leinonen





Kiitokset kaikille palautteen antajille!

 
 

Käyttäjän kaikki runot