Nummen muisti

Runoilija Laura

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2009
Viimeksi paikalla: 16.10.2024 10:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen kulkenut pitkän matkan
mutta olen vasta tässä.
"Olet vasta tässä",
he sanovat.

Mutta kukaan ei kysy,
kuinka kaukaa
olen tähän hetkeen tullut.

  - Maaria Leinonen





Kiitokset kaikille palautteen antajille!

 
 





Kanervikon yllä 
leikki Ylämaan tuuli
hiustesi laineilla,
ja niin minäkin,

muistan yhä,
miltä hiuksesi tuoksuivat
sormieni välissä,
miltä kasvojesi iho.

Jos aika voi pysähtyä,
se pysähtyi juuri silloin.
Ennen kuin huomasimmekaan
se kääntyi kannoillaan
ja jatkoi ilman meitä. 

Kanervien syliin 
osuu yhä kolea tuuli,
mutta kerro,
muistavatko ne 
hiustesi tuoksun.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeaa tunnelmaa runosi on tulvillaan.

Herkän kaunista,pidän.

Pidin kyllä.
Olet vahvan voimakas tunteiden esille tuoja kerronnallisesti joka puhuttelee lukijaa !
Upeus!
 

Käyttäjän kaikki runot