Miks kaiken piti
loppua niin aikaisin?
Sen ajan
takaisin,
jos saisin,
siihen heti
palaisin.
..........
Ja taas
suo halaisin.
***
Valaisin ja TV;
rikkoo varjot seinien.
En jaksa
keskittyä edes
leikkeihin
niiden.
Takaraivo
värähtää.
Kaipaus
alitajuntaa-
ni
välähtää.
.....
Sydän lyönnin
väliin jättää.
Mielikuvat
silmä-
kulmani
täyttää.
Tunteet
Hälyttää Ja
Pysäyttää!
Miks kaiken piti
loppua niin aikaisin?
Sen ajan
takaisin,
jos saisin,
siihen heti
palaisin.
..........
Ja taas;
Mä pois
haluisin.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
realismia eli hyvä
kaipausta täynnä oleva runo, sekä hienosti runoiltu!