Yhden jälkeen

Runoilija michelangelo

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.5.2006
Viimeksi paikalla: 31.10.2021 2:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kerro ihmeessä mielipiteesi runoistani.
Kritiikki ja haukut ovat tervetulleita siinä missä muukin palaute.

 

Rakkauslaun jälkeen
Lampun valo itkee seinää vasten,
Kuvaas mielestäni pois en enää laske.

Toistan sanat,
Mutta nimes on ainoa,
joka lähtee matkaan huuliltain.
Toistan sanat,
Pakoon ajatusta susta pääse en.
Enkä tahdokaan.
Sun hiukses, tuokus
Muistan ainiaan.

Kello yhden jälkeen
Kaikki liittyy kaikkeen.
On vain yksi tarkoitus.
Selittyy maailmankaikkeus.

Kello yhden jälkeen
Sen niin selvästi mä tiedän.
Loppuelämän sun kanssas vietän.
Rikon kiven, kalliot ja lain,
Jos vain oot mun omanain.
Kello yhden jälkeen
Totuuden sun silmistäs mä hain.

Sano sana vain,
niin putoan polvillein.
Sana vain,
niin en ole enää yksi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot