Tumma sulka,
märkä asfaltti
ja musta taivas.
Tänä yönä loppukesä
ja alkusyksy
syleilevät toisiaan.
Katuvalo värjää lehdet keltaisiksi,
mutta aamuun mennessä
ne ovat tottuneet väriin,
ja unohtavat olevansa vihreitä.
Lauhkea kuiskaa viileällä äänellä.
Silti peiton alla kanssasi,
kelpaa kylkeänsä käännellä.
Selite:
31. elokuuta vietettiin joidenkin vanhojen kalenterien mukaan Rebeccan nimipäivää.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi