kun sinun sanojesi väleissä on punaisia raitoja
minä tiedän että on turha kävellä
puolitiehen tai koko matkaa
vastaan
salaa sinun askeleesi
kylpyhuoneen ja keittiön välillä
kertovat kaikesta ja ovat silti jotain niin hiljaista
kuin mitään ei olisi ja
olisi silti
(joskus öisin saatan kuiskata
jos en halua olla enää hiljaa
tai uskalla, kuka tietää mitä minä milloinkin ajattelen)
tänään tennareistasi pilkottaa
mustat sukat
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Oh, suloinen tuo lopetus.
Lapsekkaalla tavalla tuotu
esiin mustankipeitä ajatuksia.
Tykkäsin runostasi.^^