jos en sua saa
olen hajalla
ja tuhoudun pala palalta
itken kyyneleet puolestasi
jos en enää riitä
hukun epätoivoon
syvimpään kaivoon
en hengitä vaikka järki sanoo niin
en hengitä
unohdan kirjoittaa hänelle loppuun
ei ole sanoja jotka kuiskata
jos en sua saa
en elä, en tarvitse muita
tarvitsen sua
olen kuihtuva kukka sun maljakossa
anna minun kukkia
sano että riitän
huomennakin
sano että olen tarpeeksi
vastaa...
en anna lehtieni pudota jos silität
kosketa hiljaa pintaa
en anna silmiesi sammua jos uskot
Selite:
olen valmis uskomaan</font>
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
oh. kaunista. <3
oh. kaunista. <3