yö lämpimämpi kello kahdentoista jälkeen
naurettiin katoilla
laulettiin
(heität tennarit katolta ja ne jäävät puuhun roikkumaan)
ja sinä unohdat sanoja
vaikka niitä käsiisi kirjoitit
"katso, kun sinä olet salarakkaani naapurin"
lauletaan yhessä huomisen yli
kun sinä harjaat hiuksesi katolla, pyyhit olkiasi
kun maailma laskee ajan mukana
ja sinä kuiskaat
"rakastutaanko"
Selite:
violalta sanat <i>laulettiin aurinko yhdessä rakastun lämpimämpi</i></font> ♥
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Aivan ihana runo.. Muistan kun joskus tuli istuttua katolla sillä hetkellä tärkeiden kavereiden kanssa ja ne kaikki pienet temput.. Tämä runo elää tosiaan ja on niin aito, ettei tule mieleen nyt paljoakaan aidompaa. Mukavia muistoja ja mielikuvia.
Harmi ettei Ultra Bra jatkanut. Olisivat saaneet hyvän lauluntekijän sinusta <3
Suosikkeihin!
oi ihana ihana ihana :) <3