en jaksa enää kantaa
sinua
ranteillani
takana on kaksitoista ja kolmeneljäsosaa väritöntä aamua
kolme sateenkaariaamua
yksineljäsosa aamua ilman hiljaisuutta
muutama päivä kahvikupin kanssa
(juotko kahvia vai?)
teetä - löytyy
omenoita - löytyy
muista ostaa keksicrispsuklaata ainakin muutama levy
Voi luoja
antakaa jo olla
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Käsiä vihlovaa.
tää vaa kolahti tyttöseni. kybällä <3
Käsiä vihlovaa.
tää vaa kolahti tyttöseni. kybällä <3