Kolikoita likaisia vaakakupissa
Hän herää eloon
Vain öisissä painajaisunissa
Sielu niin toivottoman rauhaton
Sisällä mietteiden
Liitää ajatus tuo levoton
Voi jos kahleistaan pääsisi irti
Ei rauha talteen korjaisi
Vaan heikkona hukkaisi sen silti
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi