-Huuda Hiljaa-

Runoilija Noorusca

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämä on
utuinen vääristynyt peilikuva
Koitin muuttaa suuntaa
mutta oli ajattomuuten kadonnut se juna

Huusin suojelusenkeliä
suu kipeästi kiinni teipattuna
Sain vain yhden
pahaenteisen vastauksen
Kun omien pelkojeni kahleet
minulle varjoista vastasivat nauraen

Parempi olla hiljaa vaan
Vaikeneminenhan on kultaa
Ehkä jos olen hiljaa vaan
Eivät ne minua tavoitakkaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot