Teit elämästä lähes merkityksetöntä
Minulle tärkeistä asioista vain mitätöntä
En löydä enää suuntaa oikeaa
En tiedä miten tästä pitää jatkaa
Kun askeleeni kantaa
Mutta vain lyhyen matkaa
Alkaa usko horjua
Eikä auta vaikka äänettä huutaa
Piinaavat tunnit
Ne repii rikki sisältä
Ensin päätin etten välitä
Mutta sitten taas tuli seurakseni ikävä
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi