VÄLINPITÄMÄTTÖMYYS

Runoilija Noorusca

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kolkosta lähiöstä kiljuntaa
Kasvoja ilmeettöminä ohi kiiruhtaa
Ovat niin kuin eivät huomaisikaan

Näin välinpitämättömyys valtaa maailmaa
Ja kohta ei jäljellä enää yhtään kättä ainoaa
Joka kurottautuisi hyvyyttään auttamaan

Näen kuinka täällä
vastentahtoisesti tarjoillaan
Kuvottavaa sääliä
vahingoniloa mausteenaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot