Sinun silmissäsi näin kohtalotoverin, ihmisen
Tai ehkä sittenkin vain kuvittelin minä kaiken sen
Katseesi kuin tutkimaton avaruus
Niistä heijastuu lumoava ikuisuus
Taakseen kätkettynä toinen ulottuvuus
Kaikki esitystä katselee hymy huulillaan
Ei näe kukaan alas lasketun esiripun taa
Tietämättömänä jatkavat eloa, kulkuaan
Kerran hurmoksessa joukolla taputetaan
Kunnes viimein taas
Hiljaisuus rikkomaton
Ja esirippu lasketaan.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi