Matka määränpäänä

Runoilija Noorusca

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus joutuu pysähtymään
Etsimään hukassa itseään
Vaikka jokainen läheskään
Ei armoitettu ole sitä löytämään

Oman polkuni heikkona kadotin
Väärään puroon lanttini pudotin
Onnen sijasta kuuseen kurkotin

Nyt tiedän paremmin
Minne ikinä elämä meneekin
Se matka oli kerran kuljettava
Jotta pääsisin perille viisaampana

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot