armo on arvolahja

Runoilija la-da-da

nainen
Julkaistu:
71
Liittynyt: 21.8.2013
Viimeksi paikalla: 22.11.2024 10:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Kiitos vierailustasi sivullani.
 

kun
tietää

miten helposti
veitsi
viedään kurkulle

tuskin
silloin

nakkelee niskojaan

elämää
suuremmalle

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Osuva

Hieno! Rytmitys toimii, samoin allitteraatio ja riimit. Kiva, osuva nimi.

Taitavasti muotoiltu
Hyisen ajankohtaisesti kirjoitit jo yhdeksän vuotta sitten.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot