besserwisser sanelee

Runoilija la-da-da

nainen
Julkaistu:
71
Liittynyt: 21.8.2013
Viimeksi paikalla: 23.10.2024 6:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Kiitos vierailustasi sivullani.
 


ja taas kuulen
miten hienosti
meni

miten täydellinen
suoritus
tuli

kehua satelee
ja se
haisee

pahalle


ei vahvuus ole 
sellaista
jolla
omaa hyvää

ylläpidetään

vaan
nimenomaan

sitä
että

sen

toisen

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä rytmi, juokseva ajatus :) 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot