Sateenkaari

Runoilija Earlinde

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2007
Viimeksi paikalla: 16.9.2015 22:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.10.1990

"Olen vapaa vielä kaikesta jonain päivänä en ehkä tänään, mutta huomenna"
 

Sellaisena päivänä
kun jaksaisi millään en

otat minua käsistä kiinni
ja vedät pois pimeästä luolastani

mieli on kuin tunneli
kapea-alainen, ahdas
kolkko ja synkkä

sellaisena päivänä olet
valoa tunnelin päässä

aurinkoa sateen jälkeen

Sadetta ja aurinkoa.
Yhdessä meistä tulee sateenkaari.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana tuo "yhdessä meistä tulee sateenkaari"

Kaunis, koskettava. Suosikkeihin :).

 

Käyttäjän kaikki runot