Tämä pieni ihme
tämä pieni ihme
onnenlapsi
unenomaisessa tilassa
silittelen
heijaan sitä edestakaisin
hellästi kuiskaan
äiti on tässä
äiti rakastaa sinua aina
äiti ei koskaan sinua hylkää
silittelen
pyöristyvää vatsaani
ja ilon kyyneleet nousevat silmiini
en koskaan uskonut sen tuntuvan tältä
kun tunnen pienen elämän
koskettavan minua,
hipaisevan
kuin kysyvästi
"minä täällä, kuka siellä?"
Minun pieni ihmeeni
meidän rakkautemme
äidin ja isän silmäterä
jo nyt,
ennen kuin olet syntynytkään
siellä
minun masussani
kasva ja vahvistu,
jonain päivänä kun olet valmis
saamme sinut viimein syliimme
me sinun äitisi ja isäsi.
Onnessa on sekoitus hämmennystä.
Selite:
Pikkuinen kultakala
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi