Ahdistunut

Runoilija Earlinde

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2007
Viimeksi paikalla: 16.9.2015 22:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.10.1990

"Olen vapaa vielä kaikesta jonain päivänä en ehkä tänään, mutta huomenna"
 

Tämä tyhjyys
tämä kylmyys
tämä tunne minun sisälläni

äidiltäni peritty
sellaiseksi kasvatettu

hiljaiseksi
etäiseksi
epäsosiaaliseksi

ja jälleen tunnen kylmän kouristuksen rinnassani
olen taas sellainen
ahdistunut

muistinko olla
muistinko tehdä niinkuin tahdoin
muistinko pyytää
muistinko sanoa välitän

ja kylmän kouristuksen tunteen tuntiessani
tunnen jonkun märän valuvan poskeani pitkin
kyynel

se keino, jonka olen oppinut.
Itkusta eheäksi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot