Vapaa

Runoilija Earlinde

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2007
Viimeksi paikalla: 16.9.2015 22:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.10.1990

"Olen vapaa vielä kaikesta jonain päivänä en ehkä tänään, mutta huomenna"
 

Ajaessani lumista tietä
kyynel valuu poskella

en itke siksi, että
koskisi
en siksi, että
olisin surullinen

Kyynel poskellani
iloa ja hämmennystä

Katson tien pintaa
ja tunnen suuren möykyn valuvan
ulospäin
pois minusta
kyynel kyyneleeltä

tavoitan hetkeksi
hämmentyneen hymyni
kurkotan käsin kiinni otteeseen
tunnen auton ratin nahkaisen
käsieni alla

hätkähdän

Ensimmäistä kertaa
koen olevani vapaa
vapaa

vapaa kotini murheista
vapaa kotini itkuista
vapaa kotini suruista

Ensimmäistä kertaa
se ei satuta minua enää
ei enää

Kyynel tipahtaa takinkaulukseen
ja lennähtää alas helmaa pitkin

yhtä vapaana kuin
minun ajatukseni
vapaana.

Selite: 
Joskus irti päästäminen on hämmentävää. Itkettää, mutta ei siksi että olisi surullinen. Itkettää se tunne, jota ei koskaan ole tuntenut aikaisemmin. Hämmentyneenä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot