Aurinko paistaa
Minä olen surullinen
Kuin päivä joka laskeutuu pois
En ehdi tavoittaa
sinua ennen iltaa
Minuun sattuu kun sanon sen
Minun sisälläni kasvaa puu
Joka sinuun ulottuu
En kestä katsoa kipua
Joka ihon alta hiipii
Ottaisitko sen pois?
Veisitkö minut kauas?
Niin kuin ennen
Kun lähelläsi oli avaruus
Minä hukuin ihoosi
tuoksuusi hiuksiisi
Minä kasvoin kokonaiseksi
Nyt minussa on liikaa
Ylimääräisiä ajatuksia
Ja kipua joka ei mene pois
En lakkaa haluamasta lähellesi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi