Minä odotan sinua asemalla
Tulitko uniini vastaan?
En aivan ymmärrä miksi olet tässä
Minuako varten
Rakastamassa ihoani joka hikoaa
ihosi edessä
Kaulasi on korkea
Kapeaa kujaa kohti leukakuoppaa
Annan suukon pienen huulillesi
Enempää en uskalla
Tässä
Tulisitko viereeni nukkumaan
Jos pyytäisin oikein kauniisti?
Minulla on lattialla patja
muttei muuta kuin peitto
jonka alla voit nukkua
Kauniisti
Jos sattuisi sattumaan
Minä pitäisin sinusta kiinni
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi