Minä pelkäisin pienesti
pitää sinusta kiinni
alla tähtitaivaan
Jos ihmiset näkisivät
sinun sydämesi sykkivän
se olisi kaunein laulu koskaan
Tahdon rakastaa sinua
Juuri tänään
Aamunkoitossa olet eheä
Ja minä hymyilen
Olen vapaa tuntemaan
sinut läpikotaisin
Tahtoisin tanssia kanssasi
jos uskaltaisin avata suuni
jos uskaltaisin sanoa
tahdon sinut
Mutta ihmiset ovat pieniä
Pienen pieniä kristallinmuruja
kuivalla aavikolla
Heijastelevat aurinkoa
Joskus yksi ainoa saattaa osua silmiin
Minä istun aavikolla
Ja katselen kauas
Olen nähnyt sinut kerran,
Ja se riittää minut täyttämään
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Huikean kaunoinen runonen. Herkkää.