Etsiessäni itseäni
olin yksin.
Sinun kanssasi nyt kaksin.
Ilman omaa tietämystäni
turhautuessani pienuuteeni
Sinä nostat minut korkeuksiin
Olen vahva, kaunis, Sinun.
Tiedät minut täysin, tunnet kaiken.
Tunnet haavani, arpeni, kipuni
Tunnet kuplivan ilon, naurun, riemun
Se on kaikki minua ja minussa
En ole antanut avainta, en salasanaa
Olet itse tiesi taivaltanut sydämeeni
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi