Sisälläni suuri halu sinua kohtaan
Tulethan asemalle vastaan?
Olet suurin turvani maailmassa
Kaunein syli koko luomakunnassa
Sinun huulesi saavat minut huutamaan
nuolemaan haluamaan
hiljenemään
Sinua minä rakastan.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi