Minä kerroin taas sinusta
vain kahdella sanalla, ei mitään
Hän katsoo silmin kysyvin,
häpeätkö sinä?
Minä
Minä en häpeä mitään, en ketään
en tunteitani, tekojani, sanojani tai katseita,
häpeä ei sovi minulle
Niin minä vastaan
ääneen
Minä häpeän sydämessäni
kun kaipaan sinua
häpeän kirjoittaa sinusta
häpeän ajatella sinua näin luvattoman paljon
häpeän rakastaa sinua
Minä häpeän
Tarkoittaako tämä sitä että se on väärin?
Selite:
Mikä on oikein, mikä väärin? Minä olen huutanut yöhön että sinua rakastan, mehän tiedämme sen, eikä meidän tarvitse siitä puhua, näin on hyvä, mutta onko sittenkään?
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ei, ei se tarkoita.. Tiedän tunteen!
Hyvä runo, pidin siitä :)
ei se ole väärin, en hän minäkään olisi täällä
Ei oo väärin mikään tuollainen. V-mäistä se tosin on...
Mielestäni runo on hieno. Otsikkokin hyvä. Pidän alusta eniten<3
Ei ole väärin rakastaa
Minä pidän sinun runoistasi. Tämä on varmaankin tämän hetken suosikki.. Koko runo vaan on niin... riistävän kaunis, se pistää ajattelemaan ja tästä tulee sellainen tunne.. Sellainen tunne joka tulee vaikkapa kun on tehnyt jotakin väärää tai luvatonta ja sitä miettii. En osaa paremmin kuvailla. Tähän sopii ihan hemmetin hyvin tuo kun on kaksi kertaa toistettu tuo "Minä" ja muutenkin sen jälkeinen osa. Todella hienoa.
Vaikuttavaa, rehellisen raadollista runoilua! Tunteet ovat todella vahvasti läsnä.
Oot mun lempirunoilijoita. :) Joskus on vaan helpompi kieltää, mitä tuntee, vaikka nimenomaan se on väärin. Olisipa rakastaminen helppoa, mutta se on vaikein asia maailmassa.
Niin ihana ja tunteikas runo. Tykkään paljon.
Kosketat mua teksteilläsi kerta toisensa jälkeen. Tämän aidompaa ei ole. Erittäin vakuuttavaa.
aivan ihana runo..
Vau! Tää oli hieno! Kosketti mua! Ihana. :) Suosikkeihin!