Hölmö rakkaus

Runoilija girl love girl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki ei ole hyvin, ei sitten leikitä että on.
 

Sinun kai on avain sydämeeni
Annoin sen eräänä päivänä, kauan sitten
uskoin että se riittäisi
HÖLMÖ

Mitä sinä sydämelläni
et halua sitä lämmöksesi
et tarvitse sitä katoksesi
et rakasta sitä kuin se olisi vain sinun
Ja sehän on

Sinä et tiedä kuinka suuren palasen viet minusta
Olen vain puolikas
ilman sinua

Säälittävää, että onneni
minun onneni
minun!

on
riippuvainen
vain

sinusta…

Selite: 
Joskus olisi parempi olla hiljaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti rytmitetty runo.

ai että, jotenki tuntuu että tänään kaikki runot osuu kohdalleen, ja varsinkin tämä. :) nättiä.

 

Käyttäjän kaikki runot