Nimetön

Runoilija girl love girl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki ei ole hyvin, ei sitten leikitä että on.
 

Minä rakastan kaikkea kaunista

Raivoavia vesiputouksia,
hiljaisia puroja
Rakastan kynttilänliekkiä ja kuun kylmää loistoa

Kesän punaisia mansikoita
Minä rakastan saippuakuplia,
purjeveneitä

Minä rakastan sinua.

Selite: 
Tähänkö on tultu? Tälläkö rikon lupaukseni? Kadun tätä vielä joku kaunis päivä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä runostasi maistaa todellakin tuon mansikan suussaan, rakkauden riemun ollessa sanallisena kermavaahtona. Riemukas tunnustus, juhlava julkaisu. :)

yksinkertaisesti sanottuna kaunista tekstiä.
jotenki tosi vilpitöntä. tykkään.

Kaunis.

toinen ja viimeinen lause. Ihana!
Kuka ei rakastaisi kauneutta.

tämä on aivan ihana! <3 yks juttu vaan: joko nuo pilkut pois tai sitten välimerkit joka paikkaan. kyllä, olen kielipoliisi :'D

 

Käyttäjän kaikki runot