romukasa

Runoilija girl love girl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki ei ole hyvin, ei sitten leikitä että on.
 

Juuri tänään, koko kaupunki ympärilläni hymyili.
Tänään minä unohdin liikaa
ja tavoittelin tähtiä
tänään pinkit ja keltaiset höyhenet lentelevät ympärilläni, nauroivat
tänään itken katukivetyksellä
KATSO!
katso mitä teit!!
mistä sait sinä oikeuden viedä onneni?
et
et omin luvin niin tehdä saisi…
et satuttaa näin

minä vain toivoin
jotain muuta.
minä kuvittelin jotain muuta…

Selite: 
hurraa sambakarnevaalit ja idiootti poikaystävä.
Kategoria: 
 

Kommentit

samanlaisissa tunnelmissa täällä... pidän tuosta alusta tuohon "KATSO!" asti. sen jälkeen muuttuu jotenkin... liian tökeröksi... en tiedä, mun mielipide vaan. pidän kummiskin!

samanlaisissa tunnelmissa täällä... pidän tuosta alusta tuohon "KATSO!" asti. sen jälkeen muuttuu jotenkin... liian tökeröksi... en tiedä, mun mielipide vaan. pidän kummiskin!

 

Käyttäjän kaikki runot