Nimetön

Runoilija petitefille

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Halusin kertoa sinulle
kuinka vaikeita ovat hiljaiset hetket
ja yöt ilman kuunvaloa, yksin
Kuinka vaikeaa on olla minä
kun sydän ja pää kertovat
eri tarinaa, eri ajassa
ja minä taistelen häviten niiden välissä
Olisin halunnut kuulla äänesi sanovan
kaiken vielä kääntyvän hyväksi
että minä vahvana jaksan vielä tämän matkan
- mutta linja olikin varattu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

awww ihana! etenki tuo "ja minä taistelen häviten niiden välissä" on jotenki osuvasti ilmaistu

awww ihana! etenki tuo "ja minä taistelen häviten niiden välissä" on jotenki osuvasti ilmaistu

 

Käyttäjän kaikki runot