Ompelija

Runoilija petitefille

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Saumasta saumaan
ompelet elämäni takaisin paikoilleen
vaikka se viekin kauan
et valita
tai koskaan sano luovuttavasi
sillä vain sinä siihen pystyt
Ommel kerrallaan
hitaasti,hellästi ja varmasti
kokoat silvotun elämäni palaset takaisin yhteen
Ja kun käännyt katsomaan lopputulosta
on se erilainen kuin ennen
mutta silti parempi kuin koskaan

Sinä olet niin kaunis
ja sinä olet minun

Selite: 
unissani kirjoitin :D heräsin yöllä ja muistan kirjoittaneeni jotain, nyt luin sen vasta uudestaan :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakastava, omistava, kaunis ommel kerrallaan.

"Sinä olet niin kaunis
ja sinä olet minun "

Todella sykähdyttävää on tekstisi. :)

rakastuin tähän

Rakastava, omistava, kaunis ommel kerrallaan.

"Sinä olet niin kaunis
ja sinä olet minun "

Todella sykähdyttävää on tekstisi. :)

rakastuin tähän

 

Käyttäjän kaikki runot