Nimetön

Runoilija petitefille

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos on mieleni kuollut
ja jään paikalleen suremaan
Onko elämäni tyhjää
vai vain aivokuolleen havainto?
Jos en aikaan saa mitään
ja jään tähän vain seisomaan
Onko kätteni jälki ilmaa
vai turhaa haparointia
hiekan tippuessa sormien lomasta
ajan kulkiessa tästä seuraavaan
silmän näkiessä tummasta harmaaseen
mielen laskiessa vuosia
sen kuolinpäivän muistoksi

Selite: 
pelkään että mieleni kuolee joskus...en osaa selittää sitä tunnetta mutta se on kamalaa:D
Kategoria: 
 

Kommentit

Oivallista pohdintaa.

 

Käyttäjän kaikki runot