Nimetön

Runoilija petitefille

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistot menneistä
sen kivuista ja varjoista
eivät koskaan lakanneet
kuiskimasta korviisi
eivätkä sen toisen
ja molemmat olivat
tuomittuja muistamaan.
Koskaan ei tullut päivää
jolloin mitään ei ollut jäljellä
vain se hetki jota elettiin.
Muistot menneistä
sen arvista ja ruhjeista
kulkivat aina olkapäällä
eikä onni koskaan saanut valtaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot