Nimetön

Runoilija petitefille

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voiko koskaan todella tuntea toista
viimeistä piirtoa ja muistoa myöten?
Voiko koskaan hyväksyä ja antaa anteeksi
ne virheet, jotka toinen on tehnyt,
tai ne, jotka itse on jättänyt kertomatta?
Tässä noidankehässä totuudet jahtaavat toisiaan
kunnes kohtaavat sydämen pinnalla
- ja jokainen niistä aiheuttaa uuden infarktin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot