Sinä

Runoilija petitefille

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä olet kuin kesäinen aamu
ja sen aamukaste
elämäni kaunein auringonlasku
rauhallinen piste pyörremyrskyn keskuksessa
ja talven ensimmäinen lumihiutale.
Sinä olet kuin hyökyaalto
sen voimasta kaatuneet puut
katkenneet sähköt
ja ulkomaiset pelastusjoukot
jotka saapuvat auttamaan kodittomia.
Sinä olet arvaamaton
silti niin arvattavissa oleva
rohkea, mutta samalla pelkuri
unelma sekä painajainen.
Mutta yhdessä me muodostamme
täydellisen symbioosin
jonka kauneutta ei voi kieltää kukaan.
Anna minulle heikkoutesi
niin teen sinusta vahvan
jos sinä teet samoin minulle
- ja sinähän teet

Selite: 
sinä olet <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot