Kun muistan marraskuuta, sisimpääni särkee sinun kohdaltasi.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 31.1.2018 1:14 Katariina Varjoranta Niin osuva! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 31.1.2018 20:26 miesvaalea Hyvä runo vaan huono juttu, kun aavesärkyyn ei burana auta. Joku on joskus sanonut, että maaliskuu on talven marraskuu. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 31.1.2018 20:43 Anatta Sykähdytti tämä, upea. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 3.2.2018 1:00 Maatiainen Kipeää ikävää jäi. Sen arvoista silti rakkaus. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Joku on joskus sanonut, että maaliskuu on talven marraskuu.
Sivut