Kanssasi matkaa jatkaisin
aina täältä sinne ja takaisin.
Vie minut minne vaan,
annetaan tuulen kuljettaa,
olen sinun lumossasi!
Pidä lumo yllä ja kohta syön jo kädestäsi.
Teen mitä käsket minun tekevän.
Täyttä elämää en voisi elää päivääkään,
jos käskisit minun lähteä lätkimään.
Uutta sinua vain etsisin ja
suruni paheisiin hukuttaisin.
Mutta yksi sinua vain on,
ja rakkauteni sua kohtaan kait loputon!
Sinä saat polttavan intohimon pintaan,
mieleni levolliseksi iltaisin,
sisimpäni hymyilemään aamuisin.
Lumosi jatkukoon läpi elämän! ♥
Selite:
Rakkaalle Henrylle.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ihana
pidin
Jes!
Riimityksesi on taidokasta
runosi hienosti kulkevaa
rakkauden kaipaavaa säveltä.
Tykästyin tästä:)