Elää omaa elämää.
On tehty kestämään.
Ei näytä heikkouttaan ennen kuin olet ihan lähellä.
Katso tarkkaan
niin nähdä voit pintaa syvemmälle ja
aistia hetken hienouden.
Vaikka, hän vältteleekin alkuun,
antautuu hän kyllä ja on vain sinun.
Kahlittuna tunteeseen hän näyttää herkkyyden,
antaa rakkauden, on lempeä ja hellä.
Kun kestävän rakkauden tunteen häneen luo,
ei hän luovuta.
Hänkin tahtoo rakastaa ja kaipaa kauneintaan.
Ilman hellyyttä ei jaksaisi hänkään.
Katso hänen silmiään, hän ei sano
mutta sinua hän janoaa.
Silmät ja tuo kosketus;
Niistä näet miehen rakkauden.
Ole ja elä rauhassa sä nainen,
luota mieheesi, sillä
kaikki tulee aikanaan.
Tärkeimmän näet silmistään;
Sinua hän rakastaa!
Sanat vain ovat liian usein liian vaikeita. :)
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi