Pyysin,
eletään elämää yhdessä.
Ei vain olla, mennään, seikkaillaan...
uskalletaan nähdä tätä maailmaa
- ollaan vahvoja yhdessä.
Sinä epäröit, etäännyit.
Aavistin, joku sinun sydämesi ovella koputtaa.
Ovelan jyrsijän lailla
sydämeesi kotikoloaan koittaa nakertaa.
Tokko tuo tuntee edes häpeää!
Taistelutta hän ei sinua saa!
Pyydän, älä avaa.
Nauti elämästä kanssani.
Olet rakkain, en halua sinua menettää,
vaan rakkauteni todistaa,
jos annat vaan? ♥
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin...