Muisto

Runoilija KALA

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On elokuun ilta.

Istut puiston penkillä,muistellen menneitä.

Vuodet ovat olleet vain vieriviä kiviä rinteessä.

On niidenkin ollut pakko pysähtyä,kuin me kaikki.

Katsot pilviä,taivaalla,ajatellen että elämä on lyhyt.

Pilvet,menevät vain eteen päin,me vain ajatuksissa taakse päin.

Ilmassa tuoksuu vielä kevät,vaikka on jo syyskuu.

Odottelet yötä ja tähtiä,eyttä pääsisit sinne.

Katsot kuin valkea enkeli,liitää yllä tähtien.

Hän ottaa,sinua,kädestä kiinni ja vie pois.

Selite: 
Niin,menneisyys on kuin vaate.................
Kategoria: 
 

Kommentit

Luin tämän runon moneen kertaan,
tässä on jotakin joka vie mennessään...
Näinhän asiat on,
todella hyvä runo..!!
*****************

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
KALA Olet siinä 7.6.2007 4 Runo
KALA Toinen puoli 23.11.2006 2 Runo
KALA Paperi 21.9.2006 2 Runo
KALA Muisto 21.9.2006 1 Runo
KALA Hän 20.9.2006 0 Runo
KALA Kaikki 20.9.2006 0 Runo
KALA Katse 20.9.2006 0 Runo
KALA "Taakka" 2.6.2006 0 Runo
KALA Rakkaudella on kasvot 2.6.2006 0 Runo
KALA Peilikuva 16.3.2006 0 Runo