Tunnen suolaisen meren maun suussani,kun kosketan ihoasi
Se tuoksuu menneisyydeltä
Katson kasvojasi se olet sinä, kaukaisuudesta
Muistoja menneisyydestä
Jos sinulla ei olisi kasvoja joita katsoa en muistaisi sinua
Kohtasimme meren kuohujen keskellä menneisyydessä
Selite:
Jokainen tarvitsee jonkun ................
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi