Kosketin taivasta kun kävelit ohitse.
Tuoksusi,jasmiinin ja rosemariinin,jäivät makuna huuliini.
Tuoksusi oli kuin tuli,joka poltti jäljen silmiini.
Se katse palaa kaukaisten taivaanrantojen taakse nähden täydellisen kauneuden.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi