Kiitos

Runoilija sigurd

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kiitti hirveesti,
älykkyydestäsi,
hauskuudestasi,
hulluudestasi.

Jotka olen saanut jakaa kanssasi.

Kiitti hirveesti,
kasvoistasi,
vartalostasi,
harrastuksistasi.

Jotka olen saanut elämääni.

Kiitti hirveesti,
päivistä,
öistä,
vuosista.

Jotka toivon viettäväni kanssasi loppuelämäni.

Selite: 
Kiitos Janne. Toivottavasti saan vanheta kanssasi.
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana, tunteita täynnä oleva runo :)
hienoo et oot löytäny ihmisen jonka kans haluut vanheta.

Kertakaikkisen ihana tunnustus rakkaalle.
Tästä kumppani tulee varmasti onnelliseksi vaikka sitä tietenkin jo onkin. On oltava :))

 

Käyttäjän kaikki runot