Sä näytät onnelliselta;
hymyilet,
poskesi kirkkaina,
heleästi hehkuen.
Sä näytät iloiselta;
silmäsi,
viehkeästi vinoillen,
tuikkeessa säihkyen.
Sun on hyvä,
turvallinen olla.
hymyilet,
poskesi kirkkaina,
heleästi hehkuen.
Sä näytät iloiselta;
silmäsi,
viehkeästi vinoillen,
tuikkeessa säihkyen.
Sun on hyvä,
turvallinen olla.
Sun huolesi, murheesi,
kaikkeuden pilviin,
kadottuvat.
Sä tiedät,
missä on hyvä.
Sä näytät onnelliselta;
onnellisemmalta
kuin koskaan.
Selite:
On ihanaa olla onnellinen.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit