S. Freud hymyilisi jossain, jos tietäisi
Kuinka minun kuvitelmani saavat yksityiskohtia
Silloin, kun olen yksinäisimmilläni
Enkä osaa enää vartioida moraaliani
Syksyä on hyvästelty jo pitkään
Mutta se ei osaa päättyä
Enkä minä päättää
Taidan olla meistä se, jonka mielestä on ironista
Jos hyvästit jättäessään
Jättää myös itsensä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi