Ja yhtäkkiä ne ovat taas ympärilläni
Valkoiseksi rapatut talot, joissa ei ollut ikinä tarpeeksi väriä
Minun makuuni
Ja joiden pihaan kukaan ei kerännyt näkinkenkiä
Koska oikeassa elämässä ei tehdä niin
Minut on vaikea avata siitä kohtaa, mihin jätti lukemisen
(Koska yleensä minut saadaan kerralla loppuun)
Mutta tässä hetkessä
Minut näkee vain valokuvissa
Koska juuri nyt
Kun nostan käteni tarpeeksi korkealle
Ja katson peiliin
Huomaan, että napani on suloinen
Ja kun seison kumisaappaissani asfaltilla
Ja yskin kuplia nieltyäni saippuavettä
Kesä on kostea ja polttaa niin
Ettei minua ujostuta
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
"Ja joiden pihaan kukaan ei kerännyt näkinkenkiä
Koska oikeassa elämässä ei tehdä niin" Juuri näin, muumit keräilee näkinkenkiä :P Muttajuu, kesä tulee, kesä tulee.