Osaan puhua asiantuntevasti ranskan kielen syntaksista
Osaan ottaa riskejä ja pukeutua niin, että minut huomataan
Osaan olla kylmä
Esittelen itseni tytöksi, jolla
On ysipuolen keskiarvo
Mutta joka on muuten ihan paskana
Kun sinä olet paikalla, minun kylmyyteni katoaa
Luotan, olen avoin jollain pehmeämmällä tavalla
Ja enemmän sekaisin
- Enemmän itseni -
Kuin vuosiin
Ja sinä vastaat minulle niin, että jossain ymmärrän
En ole ainut, joka ei ole ihan ehjä
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi