Pohdintaa.

Runoilija ancillae

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 29.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen jo vuosia sitten, ollessani varmaan juuri ja juuri yläasteella, huomannut kirjoittamisen hyväksi tavaksi käsitellä mielessä pyöriviä asioita. Viime aikoina olen taas havahtunut kirjoittamaan, toivottavasti saan siis tulevaisuudessa avattua monia solmuja tätä ihanaa ja luovaa tapaa hyväksikäyttäen :)
 

Pelkään kuolemaa.
Toisinaan taas toivon sitä.
Jospa se onkin elämä,
jota arastelen?
Ehkä elämistä,
tai elämättä jättämistä.

Sitä, että vanhana huomaa
ettei elänytkään niin kuin olisi tahtonut.
Kenties väärän ihmisen kanssa?
Väärässä paikassa?
Väärään aikaan?
Tai muuten vain väärin,
unohtaen oman onnellisuuden.

Öisellä maantiellä,
rekan valot häikäisevät
pimeyteen tottuneet silmäni.
Tai mieleni?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot