Tummina joulukuun talviöinä
kirkkaana tuikkivat tähdet taivaan valovöinä
Silloin eletään niitä aikoja
kun kurkkivat tontut ikkunoista
ja tekevät pieniä joulun taikoja
Ei turhaan aattona silmät loista
on pukilla lapsille lahjaa jos jonkinmoista
Saavat aikuisetkin viettää ilon juhlaa
siispä lämpöä, lempeä ja hyvää mieltä tuhlaa
Tartu hetkeen kauniiseen
päästä joulun rauha sydämeen
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi